Everybody has a story behind their eyes, Tarume would love to be part of sharing yours

Tarume brändi on syntynyt ajatuksesta, että meillä kaikilla on tarina kerrottavanamme.

Korkeatasoinen 3D tulostustekniikka mahdollistaa erilaiset digitaalisesti yksilöidyt tuotteet. Tarumet ovat suomessa suunniteltuja ja suomessa valmistettuja, neljän innovatiivisen visionäärin yhteistyön tuloksena.

Materiaalimme on sitkeää, kestävää ja hyvin kevyttä polyamidinylonia, jonka vuoksi siitä valmistettuja tuotteita on ihanan miellyttävä käyttää. Kaikki tuotteemme värjätään käsityönä yksilöllisiksi ja pinnoitetaan hypoallergisiksi Turussa.

Tuotteidemme yksilöllisyys korostuu erityisesti silmä-ja  aurinkolasimallistossamme, sillä kaikkia kehyksiämme voidaan yksilöllisesti muuttaa niin asentokulmaltaan, aisan pituudeltaan kuin skaalaamalla kokoa suuremmaksi tai pienemmäksi käyttäjänsä tarpeiden mukaan.

Materiaali ja valmistus ovat luontoa kunnioittavia, lähellä tapahtuvan tuotantoprosessin, 3D tekniikan hukkamateriaalin vähyyden ja materiaalin uusiokäyttö mahdollisuuksien takia.

 Tarume tuotteiden luomisen innoittajana on suomalainen luonto, sen karheat rantakalliot ja murretut värit. Jokaisesta myydystä Tarume silmä-ja aurinkolasi kehyksestä lahjoitetaan myös 2 euroa Saaristomeren suojeluun. Tarumen luova suunnittelija Tuulia Alanen-Brandt on muodin- ja tyylin ammattilainen, jonka visioissa yhdistyvät trendit, toimivuus, ajankohtaisuus, yksilöllisyys ja juurikin nuo kauniin luontomme inspiraatiota antavat ideat.

Jokaisella Tarume tuotteellamme on pieni tarina kerrottavanaan, koska elämää pitää elää pilke silmäkulmassa.

TARUMEN TAKANA:

Tuulia Alanen-Brandt
Design

Tuulia on Tarumen luova suunnittelija, tyylikouluttaja, stylisti, esteetikko ja optikko, sekä hektisen työnsä vastapainona, merta rakastava luonnonlapsi. Tuulia syttyy latinalaisista rytmeistä ja pitää tanssia piirtämisen lisäksi yhtenä kiehtovimmista ilmaisun tavoista.

Teemu Lohimies
3D Suunnittelu

Teemu on 3D suunnittelun insinööri, jonka käsissä Tuulian visiot saavat todellisen tarkan teknisen muodon ja toteutuksen. Teemun tapaa onnellisimmillaan luonnon ja vesien ympäröimänä tai reppureissaamassa uuden äärellä.

Tomi Kalpio
3D tulostus

Tomi on 3D tulostuksen ja suunnittelun erityisosaaja ja insinööri, joka vastaa tulostuksen prosesseista ja jonka luona visio tulostuu käsin kosketeltavaan muotoon. Tomi on suurien linjojen mies, jota uudet innovaatiot vievät ympäri maailmaa. Tomin tavoittaa todennäköisimmin jostakin tien päältä. Vapaa-aikanaan Tomi on lapsiinsa keskittyvä, tavallisen ihana isä.

Kalle Saarinen
Optiikka

Kalle on monipuolinen erityisosaaja, jonka käsissä lepäävät erityisesti kaikki optisen alan tekniset ratkaisut ja kokoonpanon toteutus. Kalle janoaa haasteita ja inspiroituu uusia juttuja kohdatessaan. Kallen hymy on leveimmillään maastopyöräillessä ja lajin tuoma pieni vaaran tuntu saa pilkkeen silmissä syvenemään.